’t Kaboutertje - Handzame

Welkom bij het team 't Kaboutertje in Handzame!

De Huisjes biedt professionele zorg en begeleiding op maat aan kinderen van 0 tot 3,5 jaar. De dienst beschikt over 25 opvangplaatsen in Kortemark. Daarnaast zijn er ook 18 opvangplaatsen in Koekelare.

Het uitgangspunt van De Huisjes, is "dat je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn, en dat je het mag worden op jouw manier in jouw tijd".  Dat is de basis van waaruit ze vertrekken om kinderopvang te organiseren.

De dienst vindt het erg belangrijk dat ieder kind het bij hen naar zijn zin heeft. Daarom staat ook in deze organisatie het kind centraal. Je kind kan zich er thuis voelen en de veiligheid en geborgenheid ervaren die het nodig heeft. Er wordt ruimte gegeven voor ontwikkeling en zelfontplooiing en het nemen van initiatief wordt gestimuleerd.

Inclusieve opvang is ook heel belangrijk. Ook kindjes met een extra zorgbehoefte zijn meer dan welkom. De dienst luistert naar de noden van jouw kind en stemt het aanbod daarop af. Transparantie en communicatie zijn hierbij essentieel.

In 't Kabouterhuisje werken we met een inkomen-gerelateerd tarief. Dat kan via K&G aangevraagd worden aan de hand van een kindcode.

We zijn te vinden op het adres: Kronevoordestraat 62, 8610 Kortemark

Enkele sfeerfoto's

Contact

Jolien Cooman

Coördinator kinderopvang

info@dehuisjes.be
0484 54 02 29
Bruno

Kinderverzorger ´t Kaboutertje

Amber

Kinderverzorgster ´t Kaboutertje

Ann

Kinderverzorgster ´t Kaboutertje

Emilie

Kinderverzorgster ´t Kaboutertje

Sarah

Kinderverzorgster ´t Kaboutertje

Bericht versturen