‘t (B)engelhuisje - Koekelare

Welkom bij het team 't (B)engelhuisje in Koekelare!

De Huisjes biedt professionele zorg en begeleiding op maat aan kinderen van 0 tot 3,5 jaar. De dienst beschikt over 18 opvangplaatsen in Koekelare. Daarnaast zijn er ook 25 opvangplaatsen in Kortemark.

Het uitgangspunt van De Huisjes, is "dat je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent maar nog niet kunt zijn, en dat je het mag worden op jouw manier in jouw tijd".  Dat is de basis van waaruit ze vertrekken om kinderopvang te organiseren.

De dienst vindt het erg belangrijk dat ieder kind het bij hen naar zijn zin heeft. Daarom staat ook in deze organisatie het kind centraal. Je kind kan zich er thuis voelen en de veiligheid en geborgenheid ervaren die het nodig heeft. Er wordt ruimte gegeven voor ontwikkeling en zelfontplooiing en het nemen van initiatief wordt gestimuleerd.

Inclusieve opvang is ook heel belangrijk. Ook kindjes met een extra zorgbehoefte zijn meer dan welkom. De dienst luistert naar de noden van jouw kind en stemt het aanbod daarop af. Transparantie en communicatie zijn hierbij essentieel.

In 't(B)engelhuisje werken we met een vaste dagprijs.

We zijn te vinden op het adres: Lekestraat 25, 8680 Koekelare

 

 

Enkele sfeerfoto's

Contact

Jolien Cooman

Coördinator kinderopvang

info@dehuisjes.be
0484 54 02 29
Sharon Vandewiele

Ondersteuner

Aïscha

Kinderverzorgster 't (B)engelhuisje

Manon

Kinderverzorgster 't (B)engelhuisje

Delphine

Kinderverzorgster 't (B)engelhuisje

Margot

Kinderverzorgster Kinderverzorgster 't (B)engelhuisje & De Bloeiboom

Sarah

Kinderverzorgster 't (B)engelhuisje

Bericht versturen